Cím:
1027 Budapest, Margit krt. 12.
 
1136 Budapest, Pannónia u. 28.
Utazás keresés
Utazás módja
Ország
Város
Indulás
Rugalmasság
Utazás időtartam
Szállás típusa
Szabadszavas
Régió
Indulási város
Ellátás
Hány főre keres szállást?
Repülőjegy kereső
Ajánlataink
Ingyen gyermek akció - Részletek

 A nyári szünidő kezdetével rendkívüli akcióval kedveskedünk

a gyermekes családoknak.

Amennyiben Görögország, Mallorca vagy Bulgária úti célra

foglalják le nyaralásukat (a TELJES nyári szezonra júniustól szeptemberig!) az akciós felnőtt ár mellé az 1. gyermek alapára INGYENES, a gyermek részére csak a repülőtéri illeték fizetendő!

Az akció időtartama: 2016.06.09-30-ig.


Az akció részletes feltételei: az akció 2016.06.09-től 2016.06.30-ig érvényes. Az akció keretében az érvényes last minute és akciós árak (kivéve a heti akciók) kombinálhatóak az ingyen gyermek akcióval. Amennyiben a gyermek (életkor a szállodáknál külön megadva) két felnőtt kíséretében utazik, akkor ingyenesen vehet részt a teljes nyári szezonra szóló útjainkon. A gyermek részére csak a járulékos költségeket (reptéri illetéket és a biztosítást) kell megfizetni. A gyermek ingyen kapja a repülőjegyet, a szállást és az ellátást. A felárak a gyermekek részére külön fizetendőek. A kedvezmény csak az első gyermekre vonatkozik,több gyermek foglalása esetén a 2., vagy további gyermekek részére a megadott gyermekárak érvényesek. Az ingyen gyermek kedvezmény Görögország (Kréta, Rodosz és Zakynthos), Mallorca és Bulgária úti céloknál, meghatározott szállodáknál vehető igénybe! Az akció a heti akciókkal nem kombinálható!
Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a kedvezmény a teljes nyári szezonra szól, de a helyek csak korlátozott számban (gépenként, indulásonként eltérő számban) állnak rendelkezésre, ezért ezeket
az igényeket minél korábban jelezni szükséges. Amennyiben adott indulási időponton beteltek ezek a helyek, nem áll módunkban további ingyen gyermek helyet biztosítani. Az ilyen foglalásokat csak 12 órán keresztül tudjuk fenntartani.
Ingyen gyermek - Ajánlatok

Kérjen ajánlatot!
Írja meg véleményét!

Új funkciók, csak a Balla Utazás weboldalán!

Bőrönd : a bőröndben elhelyezett utazások később előhívhatók.

Összehasonlítás: legalább két, bőröndbe tett utazást egyszerűen össze lehet hasonlítani (ehhez kattintson a piros bőrönd ikonra, majd az utazások összehasonlítása gombra)"
X
X
X