Cím:
1027 Budapest, Margit krt. 12.
 
1132 Budapest, Csanády utca 10.
Utazás keresés
Utazás módja
Ország
Város
Indulás
Rugalmasság
Utazás időtartam
Szállás típusa
Szabadszavas
Régió
Indulási város
Ellátás
Hány főre keres szállást?
Repülőjegy kereső
Ajánlataink
Vietnám - Kambodzsa (Repülö) ***
Kambodzsa- Körutazás Kambodzsában
Ország:
Kambodzsa
Régió:
Körutazás Kambodzsában
Város:
Körutazás Kambodzsában
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Tervezett létszám: 20 fő
Részvételi díj: 409 400 Ft magyar idegenvezetéssel
Reptéri és üzemanya. pótdíj+ jegykiállítási díj: 129.900 Ft
Kiscsoportos felár :15.900 Ft
Főétkezés felár: : 45.900 Ft

AZ ÁR TARTALMAZZA:
o 8 éj emelt középkategóriás hotelben
o 2 éj 4*-os szállodákban
o 1 éj vonaton, hálókocsiban
o repülőjegyek 5 szakaszra
o magyar nyelvű és helyi idegenvezetés
o 3 hajótúra
o programok , transzferek légkondicionált busszal

KÜLÖN FIZETENDŐ:

o reptéri és üzema. ill. + jegykiáll. díj 129.900
kiscsoportos felár 20 fő: 15.900
o belépők: kb.100 USD/fő
o vízumok: Vietnám 50 USD, Kambodzsa 30 USD
o biztosítások

Tervezett menetrend:
Márc. 14  BUD  14:40   Dubai   23:05
Márc. 15  Dubai   03:30      Hanoi  12:30
Márc.26  Saigon   23:55      Dubai  04:25
Márc. 27 Dubai    08:25      Budapest 11:40

Program: Program:

1.
nap: Elutazás

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal Hanoiba, Dubai átszállással. Éjszaka a repülőn, a napszaknak megfelelő ellátással.

2. nap: Hanoi
Érkezés a reggeli órákbanHanoi-ba, transzfer a szállásra, reggeli egyénileg megoldható, majd délután kellemes séta Hanoi lenyűgöző központjában. Vacsora és éjszakázása szálláson.

3.
nap: Hanoi -Ha Iong Hanoi,-  A HaLong öböl varázsa
Reggeli után busszal utazunk a tengerpartra, ahol egy hajókiránduláson veszünk részt (kb. 5-6 óra), melynek keretében Ázsia és Vietnám egyik leglátványosabb természeti jelenségeit fedezzük fel.Ebédünket a hajón, az akár több 100 méteres mészkőszirtek közelében fogyasztjuk el, amely lélegzetelállító panorámát nyújt. A Ha Long-öbölben (alámerülő sárkány öböl) különleges üregeket és egy barlangot találunk, melyben páratlan szépségű álló-és függő cseppkövek találhatók. Vacsora egy közeli helyi étteremben, ezt követően busszal utazunk Hanoi-ba a szálláshelyre.

4. nap:  Hanoi-Hué
Reggeli a szállodában, majd egy egész napos városnézés keretében felfedezzük Hanoi főbb  látványosságait, a HoChi Minh Mauzóleumot, a QuanThanh templomot, a Tran 0uoc pagodát és az Irodalom templomát. Ebéd egy helyi étteremben. A délutáni órában elutazunk a HoanKiem tóhoz és a történelmi óvárosba. Majd transzferbusszal a Hanoi-i vasútállomásra megyünk és az esti órákban elutazunk Huéba. Éjszaka a vonaton.

5. nap: Hué
Érkezés után transzfer vár minket, bejelentkezünk a szállodába, ahol lehetőséget biztosítunk egy kis felfrissülésre és reggelire. Reggeli után hajókirándulásra indulnk a Parfüm folyóra, a ThienMu  (Mennyei hölgy) folyóparti pagodához. Itt megismerkedünk az UNESCO Világörökséget képező ősi Birodalmi Várossal, ahol Vietnám császárai több mint 200 évig uralkodtak. Elénk tárul Vietnám egyik legfontosabb zarándokhelye, pazar templom együttessel, díszkertekkel, hatalmas csarnokokkal. Ebéd a folyó melletti egyik étteremben. Délután felkeresünk 2 császári síremléket (TuDinh és KhaiDinh), melyek lenyűgöző hegyek között bújnak meg. Ezt követően vásárolhatnak és nézelődhetünk a méltán híres Dong Ba központi piacán. SzállásHué-ban.

6.
nap: Közép-Vietnám csodái
A reggelinket elfogyasztva tovább utazunk Da Nang-ba. Megnézzük a Cham szobrász múzeumot, majd felkeressük aMárvány-hegyeket. Az 5 darabból álló hegység lenyűgöző látványt nyújt a tenger fölé emelkedő buja ormaival. Egy gyalogos túra keretében közelről csodálhatjuk meg a vietnámi buddhizmus egyik legjelentősebb szent ösvényét. Utunk során érintünk egy pagodát és két különleges barlangtemplomot. Majd vásárlási időt biztosítunk a Márvány faragó műhelyben, ahol szebbnél-szebb márvány szobrok vásárolhatóak. Ebéd egy helyi étteremben. Délután transzfer a szállásra HoiAn-ba, az éjszakát ott töltjük.

7. nap: HOI-AN Vietnám egyik leghíresebb műemlékvárosa.
A reggelit követően vezetett városnéző sétán bejárjuk a nagy múltú gazdag kereskedőváros francia- kínai-japán stílusú műemléki központját, utunk során érintjük a Tan Ky házat, díszes palotákat, és különleges japán hidat is. Fakultatív hajózás a Thu Bon folyón a fafaragók szigetére vagy szabadidő, vásárlási lehetőség.  Ebéd egy helyi étteremben. A délutáni órákban tengerparti pihenés a város melletti CuaDaibeach finomhomokos fövenyén. Éjszakázás Hoi-Anban.

8. nap: Hoi-An-Danang-SiemReap
Reggeli után felkeressük Vietnám legszebb középkori romvárosát a Champa Királyság ősi központját, a MySon X. századi templom együttese és az azt körülvevő dzsungel lenyűgözi a látogatót. A félnapos városnézés után SiemReapba repülünk. Vacsora egy helyi étteremben.

9.
nap: ANGKOR/SiemReap
Reggelit követően megtekintjük a csodálatos Khmer templomokat és tereket, az ősi városközpont Angkor Thom díszes kapuját, majd belül a Bayon Templomot, a hatalmas kőarcokkal és a lenyűgöző domborművekkel, majd az Elefánt és Lepra Király teraszokat. Ebéd után TaProhmt látogatjuk meg, amely talán a legtöbbet fotózott Khmer templom az óriási fák szentélyekre ránőtt gyökereivel. Thommanon - az egyik legkifinomultabb díszítésű, Shíva és Vishnu istenekkel felszentelt templom. Utunk egyik fénypontja Angkor WAT, a lenyűgöző méretű XII. sz-i több udvarból és toronyból álló híres templom együttes. Vacsora, éjszakázás SiemReapban.

10.
nap:ANGKOR/SiemReap
Reggeli, majd elutazás aTonleSap tóhoz, ahol hajóval meglátogatjuk az úszó falut, ahol a falu vízi életébe kapunk betekintést. Visszatérve a városba barangolunk D'Angkor kézműves műhelye között. Majd elrepülünkSiemReap-ból Phnom Penhbe. Kambodzsa fővárosával ismerkedve megtekintjük többek között a Királyi Palotát, az Ezüst Pagodát, a Centrál Market épületét, a Nemzeti Múzeumot. Végül a város nevét adó Wat Phnom templom és Függetlenségi emlékművet fedezzük fel. Vacsora a szálláson.

11.
nap: Phnom-Penh II - Saigon
A reggelinket elfogyasztva, megismerkedünk Kambodzsa sötét oldalával, egy különleges programon veszünk részt, a ToulSleng múzeumot keressük fel, ami S21-ként is ismeretes, korábban a Kmer Rouge börtön volt. Délután tovább utazunk busszal Saigonba. Vacsora, szabadidő majd éjszakázás Saigonban.

12.
nap: Saigon-Mekong-Delta-CaiBe-MyTho-Saigon
Reggeli után korai órákban indulunk Ázsia legnagyobb folyami deltájának felfedezésére, itt a Cai Be úszópiacot csodálhatjuk meg, itt rendkívül érdekes megfigyelni a vízen élő emberek életét.  Megtekintjük a Dél-vietnámi templom- és kertépítészet remekét, a VinhTrang Pagodát. Ezt követően MyTho város kikötőjéből indulva hajózás keretében a Teknős-szigetre indulunk, evezős csónakkal utazunk egy csodás természetes csatorna árnyas pálmafái alatt. Itt részt veszünk trópusi gyümölcskóstoláson, megnézünk egy kókusz farmot és lovas riksával is utazunk. Bőséges ebéd egy kertes étteremben, majd visszaút a Mekong egyik főágán. A program után transzfer vissza Saigonba. Vacsora egy helyi étteremben.

13.
nap: Saigon
A reggelit követően Saigon-i városnézés, felkeressük a NotreDam Katedrálist, a Központi Posta épületét, az Opera Házat, a Városházát. Ebéd egyénileg, majd transzfer a Tan SonNhat nemzetközi repülőtérre. Menetrend szerint elutazás Budapestre

14.
nap: Menetrend szerint érkezés Budapestre

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a programok időpontjai esetlegesen felcserélődhetnek.

Kérjen ajánlatot!
Írja meg véleményét!
X
X
X