Cím:
1027 Budapest, Margit krt. 12.
 
1132 Budapest, Csanády utca 10.
Utazás keresés
Utazás módja
Ország
Város
Indulás
Rugalmasság
Utazás időtartam
Szállás típusa
Szabadszavas
Régió
Indulási város
Ellátás
Hány főre keres szállást?
Repülőjegy kereső
Ajánlataink
Varázslatos Izrael és Jordánia körutazás
Jordánia- Körutazás Jordániában
Ország:
Jordánia
Régió:
Körutazás Jordániában
Város:
Körutazás Jordániában
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
2 ágyas szoba
Időtartam:
7 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás

1. NAP Utazás Izraelbe
Repülés Izraelbe (a Ben Gurion repülőtérre) Budapestről átszállással. Idegenvezetőnk köszönti Önt. Szállás: Tiberias környékén.

2. NAP Boldogság-hegy - Kapernaum - Tabgha
A Tiberias-tó (Galilei-tenger) mellett haladunk el. A Boldogság hegye a hegyi beszédnek tanúja volt. Kapernaumban felkeressük a zsinagógát, melyről úgy tartják, hogy Jézus ott tanított. Meglátogatjuk Tabgha-t, a kenyér- és halszaporítás helyszínét. A nap folyamán fakultatív hajózási lehetőség. Visszatérés a hotelbe.

3. NAP Haifa - Názáret - Amman
Haifa felé indulunk. A Bahái-kert szentélyétől mesés a kilátás a Földközi-tengerre. Muhrakaban konfrontálódott Illés próféta Baál papjaival. Ma kápolna figyeli itt a tájat. Názáretben töltötte Jézus gyermekéveit. Megtekintjük az Angyali Üdvözlet templomát, és vár ránk József műhelye. Beit Shean felé tartunk, és a Hussein Sejk határátkelőhelyen belépünk Jordániába. Utazás Ammanba, a fővárosba, a világ egyik legrégebbi, folyamatosan lakott településére. Panoráma-városnézés. Szállás: Amman környékén.

4. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Petra
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: ma egy mesébe illő helyet csodálhatunk meg: Petrát, a ,,Rózsavörös Várost". Az aranyló sivatag romvárosát a nabateus törzs vájta ki sziklákból. Kalandfilm hőseinek érezhetjük magunkat, ahogy a keskeny szurdokon keresztülhaladva megpillantjuk időtlen szépségében a Fáráó Kincsestárának homlokzatát. Lenyűgöznek minket az Elveszett Város főbb emlékei, mint például a Fáráó Lányának Erődje, a Színház. Visszatérés a hotelbe.

5. NAP Madaba - Nébo-hegy - Betlehem
Utazás Madabába, ahol a görög ortodox templomban megpillanthatjuk a 6. századból származó mozaikot. A Nébó-hegyről láthatta meg Mózes az Ígéret Földjét. A hegy híres a bizánci korból származó mozaikról is. Az Alenby-hídon át térünk vissza Izraelbe. Helyszínen foglalható fakultatív: a Holt-tengerben való fürdés Jordániában vagy Izraelben. A Holt-tenger nagy sótartalommal rendelkezik, így sok élőlény számára ellehetetlenült benne az élet - nevét is innen kapta. Szállás Betlehem környékén.

6. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Jeruzsálem óvárosa
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: Jeruzsálem méltóságteljes időtlenségében három vallás zarándokait fogadja: zsidókat, keresztényeket, muzulmánokat. Az Olajfák-hegye mesés panorámát kínál Jeruzsálem óvárosára és a Júdeai-sivatagra. A Mennybemenetel temploma és a Dominus Flevit a következő állomásunk. A Getszemáni-kertben -ahol elárulták Jézust - emelkedik a Nemzetek Temploma. Az óvárost fal veszi körbe, és a Dung-kapun át lépünk be. A zsidók egyik legszentebb helye a Siratófal (Nyugati Fal). A Templom-hegyen mecsetek kupolái szikráznak a napfényben. Bibliai történetek nyomában járunk a Szent Anna templomnál, a Bethesda-fürdőnél, a Via Dolorosa és annak állomásainál, ahol Jézus vitte a keresztet a Golgota felé, a Szent Sír templomnál. Az arab bazár, a Sion-hegy, az utolsó vacsora helyszíne, Dávid király sírja, az Elszenderülés temploma színesítik Izraelről kialakított képünket. Visszatérés a hotelbe.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Jeruzsálem modern arca és Betlehem
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: Az Izrael Múzeum legizgalmasabb kincseit a Könyvek Szentélye őrzi: a Holt-tengeri tekercseket. A Hadassah Orvosi Központ zsinagógájának ablakait Marc Chagall álomszerű képei díszítik. Építészetileg is kiemelkedő nevezetességek a Yad Vashem, a holokauszt témája köré épült komplexum, a Kneszet (parlament) és a Legfelsőbb Bíróság. Délután Betlehem felé visz utunk. A palesztin fennhatóság alá tartozó várost tartják számon a Megváltó szülőhelyeként. Legszentebb része a Születés Temploma és az ezüst csillaggal jelölt hely, ami Krisztus születési helyét jelöli. Visszatérés a hotelbe

8. NAP Hazautazás
A busz a repülő indulásának függvényében visz ki minket a repülőtérre. Hazautazás átszállással.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a kiutazástól min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Izraelbe belépéskor az útlevélbe való beléptetési pecsét helyett beléptetési külön lapot kapunk, amelyet kiutazáskor fel kell mutatni. Előfordulhat, hogy továbbra is pecséttel regisztrálják az útlevélbe a belépést. Az útlevélben található arab vagy más muszlim országok pecsétjei időnként akadályt jelentenek az Izraelbe való belépéskor, így akinek ilyen van az útlevélében, érdemes újat csináltatni. A jordániai vízumot az ár tartalmazza. Fakultatív programok vásárlására előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az út indításához minimum csoportlétszám (30 fő) szükséges! Igyekszünk az említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben változás válik szükségessé, hasonló v magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat:
Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri check-in.
Transzfereket:
Modern, légkondicionált buszokkal.
Izgalmas, látványos kirándulóprogramokat:
Kapernaum, Boldogság hegye, Tabgha, Haifa, Názáret, Amman, Madaba, Nébó-hegy a program szerint.
Minőségi szállásokat:
Vendégeink 3*, hotelekben kapnak elhelyezést.
Reggelit
Magyar nyelvű idegenvezetést:
Kollégánk ismerteti a körutazásban foglalt látnivalókat, programokat. Ezenkívül ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 59.990 Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás: 4.520 Ft/fő/hét
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 79.990 Ft/fő/teljes utazás
Határon fizetendő kötelező díj: 44 USD/fő
Amiket ajánlunk Önnek:
Vacsoracsomag: 32.600 Ft/fő
Fakultatív programcsomag (hajózás a 2. napon, Petra, Jeruzsálem óváros, Jeruzsálem új arca és Betlehem): 49.990 Ft/fő
Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő

Fakultatív programok

Hotel

Járatok

Kérjen ajánlatot!
Írja meg véleményét!
X
X
X