Cím:
1027 Budapest, Margit krt. 12.
 
1132 Budapest, Csanády utca 10.
Utazás keresés
Utazás módja
Ország
Város
Indulás
Rugalmasság
Utazás időtartam
Szállás típusa
Szabadszavas
Régió
Indulási város
Ellátás
Hány főre keres szállást?
Repülőjegy kereső
Ajánlataink
Rólunk
Kedves Ügyfelünk!

Balla Ákos vagyok a Balla Ingatlan ügyvezetője.
Ön előtt is ismert lehet, hogy a Balla Ingatlan idén ünnepli megalapításának 15 éves évfordulóját. Ennek kapcsán engedje meg, hogy a Balla Ingatlan nevében egy örömteli hírt osszak meg Önnel.
Az elmúlt 15 év tapasztalatára, sikereinkre, ügyfélkapcsolatainkra és ügyfeleink bizalmára alapozva 2015. októberében az Ingatlanközvetítés és a hozzá kapcsolódó egyéb tevékenységek mellett új szolgáltatást indítottunk el, a Balla Utazást, mint Utazási irodát.
 


Célunk, hogy a Balla Utazás eleget tegyen meglévő és új ügyfeleink utazási igényeinek, ennek érdekében a legjelentősebb hazai utazásszervező és szolgáltató partnerekkel kötöttünk szerződést.
Termék palettánkat úgy állítottuk össze, hogy ügyfeleink az utazási szolgáltatások közül a legtöbbet helyben, a Balla Utazásnál le tudják bonyolítani, így nem szükséges időt rabló további szolgáltatók igénybe vétele.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére:
  • bel és külföldi utazások, nyaraló programok, üdülések
  • körutazások, városlátogatások
  • egyéni utazások, programok
  • sportutak – kiemelten az európai labdarugó mérkőzések tekintetében
  • hajóutak
  • fesztiválok, koncertek
  • egyéni szállásfoglalás
  • repülőjegy értékesítés
  • utasbiztosítás

Első utazási irodánk 2015. októberében Budapesten, Margit krt. 12. szám alatt megújult környezetben nyílt meg, ahol hétfőtől péntekig 9.00 – 17.00 óráig szeretettel várjuk kedves ügyfeleinket. 2016. júniusában pedig megnyitottuk második irodánkat a Budapest, Pannónia utca 28. szám alatt. 2018. júliusában a 2. irodánkat a Budapest, Csanády utca 10. szám alá költöztettük.


Amennyiben valamelyik utazás felkeltette érdeklődését, küldje el ajánlatkérését, tanácsadónk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
Bízom benne, hogy hamarosan nem csak a Balla Ingatlan ügyfeleként, hanem a Balla Utazás ügyfeleként is elégedett lesz szolgáltatásunkkal.
Az ajánlataink remek lehetőséget nyújtanak a karácsonyi ajándékozáshoz, illetve szilveszteri pihenéshez egyaránt. Éljen a lehetőséggel, és ne szalassza el az utazásánál az élményeket különleges módon rögzítő kamera megszerzését.
Utazásban is otthon vagyunk….

Üdvözlettel

Balla Ákos
ügyvezető
Kérjen ajánlatot!
Írja meg véleményét!
X
X
X